Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dotace 1.D

30. 8. 2020

  Je již téměř jisté, že výplata dotací 1.D bude až v příštím roce, pravděpodobně na konci ledna. Pokud žádáte o dotaci, věnujte pozornost jejich podmínkám. Na některé tu chci upozornit. Úplně nejzásadnější je, že nebudeme zpracovávat žádosti od nečlenů. Další je umožnit kontrolu počtu včelstev důvěrníkům. Budou-li o počtu včelstev pochybnosti, je to důvod k nevyřízení žádosti o dotaci. Jsme tlačeni ke kontrolám. Nezapomeňte také na přílohy. Pokud máte další stanoviště na území jiné základní organizace, je třeba přinést potvrzení, že u nich nežádáte o dotaci. Hlášení o počtu včelstev u ČMSCH a údaje pro statistiky prosíme dodat také. Mimo posledního, pokud jste tak již neučinili, odevzdejte vše k př. Vomočilovi nejpozději do 4.září 2020 dopoledne. Vše potřebné najdete v přílohách časopisu Včelařství č.8 a č.9 nebo na stránkách ČSV. Termín jsme posunuli s ohledem na časové možnosti naší nové paní jednatelky, která žádosti zpracovává.Také prosíme, abyste nežádali výplatu dotace na účet, protože s dotací zúčtováváme ještě další položky. Předem děkujeme za pochopení i za součinnost.

 

  Jak již bylo avizováno, v září se nesejdeme. Další schůze bude až v pátek 2.10.2020 od 17,00 hodin v Klecanech v Dolních kasárnách (Klecany 968).

Na schůzi 2.října nám můžete odevzdat již zmíněný formulář s údaji pro statistiky, který najdete v příloze Včelsřství č.9. Přineste nebo pošlete ho po důvěrníkovi i vy, kteří byste vyplňovali všude nulu.

 

smileyPokud je Vám 55 a více, můžete se s Pravým Hradcem a dalšími účastníky přihlásit do Virtuální univerzity 3.věku na kurz Včelařský rok.