Jdi na obsah Jdi na menu
 


2022/2023

19. 12. 2022

  V tomto roce se již neuvidíme. Nejbližší plánovaná schůze bude výroční schůze naší ZO a bude se konat v Dole ve Výzkumném ústavu včelařském v neděli 12.2.2023 od 14,00 hodin. Na této schůzi bychom od vás rádi vybrali vzorky zimní měli. Nezapomeňte tedy včas, nejlépe mezi vánočními svátky, vložit podložky do úlů, abyste je pak na konci ledna stihli vybrat a dobře usušit a  odevzdali tak plnohodnotné vzorky, ze kterých je možné udělat vyšetření. Věřím, že se sejdeme v hojném počtu a že se nám podaří vzkřísit náš spolkový život, který posledními nelehkými roky utrpěl. 

  Všem aktivním členům moc děkujeme za spolupráci, za jejich přátelství a podporu. I malá pomoc může být někdy důležitá. Však o tom je i pohádka, jak se podařilo velikou řepu vytáhnout, až teprve když přišla pomoct i úplně malá myška. Táhněme tedy spolu, ať je líp.

  Užijme si krásné a klidné svátky. Rok končí, jsou vánoce, věnujme alespoň malou vzpomínku těm, kteří již nejsou mezi námi. Dopřejme si odpočinek, abychom načerpali sílu a snad i odvahu jít dál. Přejme vše dobré sobě i druhým. Pracujme jako včeličky.
   Do dalšího roku vám i vašim blízkým přejeme pevné zdraví, samé úspěchy a štěstí, hodně sil, trpělivosti, lásky a radosti. 
 
 
 
 
 
.......................................
winkDotace 1.D už je na účtu naší ZO. Mimo jednoho žadatele byla přiznána všem. S výplatami musíme počkat až se rok překulí.