Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontaktní informace

Vážení obchodníci,

  naše organizace je dostatečně velká a soběstačná. Vždy budeme preferovat vlastní členy. Máte-li pro nás něco opravdu jedinečného a chcete-li nám svůj produkt představit, přijďte na některou z našich schůzí. Neohlašujte se předem, jednoduše přijďte a řekněte co chcete. Bylo by chybou očekávat, že vám výbor bude nahánět klienty. Taktéž ani tyto stránky prozatím nebudou komerčního charakteru. Pokud se zde nějaké nabídky vyskytují, jedná se pouze o jednorázovou pomoc našim členům. Děkujeme za pochopení.

 

Vážení začátečníci a mírně pokročilí,

  pokud není chovatel, od něhož jste získali oddělky, dostatečně slušný, aby Vám soustavně dával dostatek informací k jejich chovu, pak nám nevolejte ani nepište, ale navštivte náš kroužek v kasárnách v Klecanech, kde se téměř každý pátek od 10,00 hodin staráme o včelstva Pravého Hradce. Vše si můžeme na místě ukázat a vysvětlit. Není v silách výboru, abychom se chodili pořád k někomu na něco koukat. Telefonické a e-mailové konzultace jsou též časově náročné. Potřebné informace můžete získat zdarma právě tam. Další možností je návštěva našich schůzí. Děkujeme za pochopení.

 

  Vážení nevčelaři,

  pokud se u Vás usadil roj a potřebujete ho sundat, kontaktujte nejbližšího včelaře, může být jeho. Roje neznámeho původu se z důvodů možné nákazy musí likvidovat. Ne každý roj se dá sundat. Pokud je roj na nepřístupném místě, kontaktujte hasiče. Na přístupných místech si vystačíte sami s nějakým přípravkem na hubení hmyzu. 

 

 

 

 

Český svaz včelařů, z.s.

okresní organizace Praha-východ

ZÁKLADNÍ ORGANIZACE KLECANY 

ev. číslo 11002

IČO: 62937928

ID datové schránky:  yxj6pia

 

číslo bankovního účtu: 209371304/0300

 

Předseda:

   p. Miroslav Vladyka    vladyka@post.cz

 

Jednatel:

   pí. Iva Matolínová     imatol@outlook.com

 

sídlo - kontaktní adresa:        pí. Iva Matolínová

                                              ČSV, z.s.

                                              OO Praha - východ

                                              ZO Klecany

                                              U vodojemu 124

                                               25066  Zdiby 

 

Pokladník a webmaster: pí. Jitka Brožová tel.:603 89 20 11 (čtvrtek 15,00 - 17,00 hodin) - Zde se obracejte, pokud budete chtít uveřejnit nějaké sdělení (ne reklamu!) pro ostatní členy. Nebo také na: brozovajita@seznam.cz  Na vaše e-maily odpovím nejdéle do tří dnů. Úředními hodinami jsou naše schůze. Termín nejbližší schůze najdete v aktualitách.