Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březen 2021

24. 2. 2021

 

  Přestože termín výplaty dotace 1.D stále nemůžeme stanovit, snad už se brzy dočkáme. Sledujte prosím tuto stránku. Až bude ve všem jasno, určitě všechny důležité informace budou jako první zveřejněny právě zde. Z naší strany jsme alespoň již pokročili v tom, že konečně proběhl zápis nového pana předsedy do obchodního rejstříku a naše dispoziční práva k účtu naší ZO by tak měla být obnovena.

 

  Již známe výsledky zimního vyšetření měli. Pokud by někdo z vás chtěl dělat nátěr včelího plodu přípravkem M-1 AER, máme ho skladem z minulého roku.

 

  Rodina pana Vomočila se rozhodla již ve včelařství nepokračovat, proto nabízí k prodeji včelařské pomůcky. (Včelstva jsou již zamluvená.) Pokud budete mít o něco zájem, volejte pana Vomočila mladšího na číslo 606 507 227.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+++ UŽ JE TO TADY +++

  Dotace 1.D máme na účtu!  Do banky jsme však objednáni až na 10.března. Do té doby bychom většinu částek rádi převedli prostřednictvím internetového bankovnictví. Postupně vás budeme každého kontaktovat.