Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpen a září 2022

2. 8. 2022

  V srpnu se nesejdeme. Sejdeme se v pátek 2.září od 17,00 hodin na obvyklém místě v kasárnách v Klecanech (Klecany 968). Zde můžete osobně nebo prostřednictvím důvěrníků odevzdávat své vyplněné formuláře k dotaci 1.D. Jsou to především Požadavek na dotaci 1.D, Podklady pro "Statistický výkaz o včelařství v ČR v roce 2022" a kopie Hlášení počtu včelstev pro ČMSCH. Hlášení pro ČMSCH již nebudeme hromadně odesílat. Pokud máte stanoviště na území jiné základní organizace, je třeba si od nich nechat potvrdit Potvrzení o umístění včelstev. Formuláře také najdete v srpnovém Včelařství. To vše potřebujeme ke zpracování vašich žádostí, není to náš výmysl, a potřebujeme to od vás včas. Nestihnete-li to na schůzi osobně, pošlete vyplněné formuláře po důvěrníkovi nebo po jiné osobě. Odmítáme soustavně řešit opozdilce, i my máme své životy, svou práci, své povinnosti. Stále stejní lidé na to neberou ohled, proto chci zdůraznit, že úředními hodinami jsou naše schůze.

  Pokud ještě nemáte Formidol a nemá ho pro vás ani váš důvěrník, můžete se pro něj zastavit na stejném místě každý pátek mezi desátou až dvanáctou hodinou, kdy jsme v zahradě u včel.

  Dobrá zpráva: Všichni, kdo teď o prázdninách odevzdali vzorky na mor jsou v pořádku. Ochranné pásmo zatím ještě trvá.

........

Žádosti o dotace 1.D zpracovává paní Matolínová. Pokud ještě někdo chcete odevzdat svou žádost, kontaktujte paní Matolínovou a domluvte se. Nevhazujte bez jakékoli předchozí domluvy své žádosti do schránek důvěrníků nebo členů výboru, mohlo by se stát, že žádost nikdo nenajde.