Jdi na obsah Jdi na menu
 


Únor 2022

8. 1. 2022

  Vzorky měli budeme vybírat v pátek 4.února 2022 od 17,00 hodin v kasárnách v Klecanech (Klecany 968) . Předpokládáme, že to proběhne podobně jako loni. V chodbě bude krabice, kam budete moci odkládat vzorky aniž byste museli chodit dovnitř. Uvnitř bude výbor a kontrolní komise procházet účetnictví. To nám zabere tak dvě hodiny, takže to snad každý stihne. Preferujte předání přes důvěrníky, snížíte tím riziko nákazy.

  V březnu bychom pak vybrali vzorky na mor. Toto vyšetření je dobrovolné a mělo by být zdarma. Proto, kdo máte zájem, vraťte do úlů podložky a odeberte stejným způsobem ještě další vzorek. (Včas upřesním.)

  O dotacích stále nic nového nevíme. Poslední informace byla, že budou do konce ledna. Nastane-li nějaká změna, uvedu to zde.

....

  Alespoň jedna dobrá zpráva, dotace 1.D právě dorazila na účet. Hromadné sdělení centrálního systému pravděpodobně selhalo, tak každému ještě postupně napíšu, až peníze odešlu, abyste je čekali. V papírové formě bude rozhodnutí pro každého z Vás k vyzvednutí na schůzi nebo Vám je doručí důvěrníci.